• Handige bestellingen in onze online boerderijwinkel

 • Wil je weten waar het vlees op je bord vandaan komt? Bij De Elsburg weet je precies wat je eet: “ons” vlees van onze eigen boerderij. Onze Hereford koeien lopen het hele jaar buiten en krijgen alleen grasproducten gevoerd. De kalfjes blijven 8 maanden bij hun moeders lopen alvorens ze gespeend worden. Hereford koeien zijn zo sterk dat antibiotica niet nodig is. Het vlees van deze koeien is gemarmerd wat inhoud dat het doorregen is met vetaders wat de smaak verrukkelijk maakt.

  De schapen van De Elsburg zijn een mix van Swifters, Texelaars en Poll Dorsets. Deze kruising zorgt voor sterke en levendige schapen, iets wat u terugvindt in de heerlijke smaak van ons lamsvlees.

  Bij ons koop je producten direct van de boerderij. De producten zijn biologisch en volledig duurzaam, eerlijk en puur te noemen. Voor ons is het keurmerk minder van belang: wanneer u bij ons komt kijken zullen wij u laten zien hoe we produceren.

  Je woont niet in de buurt en u heeft geen tijd om onze boerderijwinkel te bezoeken? Wat is er dan makkelijker dan gebruik te maken van de online boerderijwinkel van De Elsburg? U bent verzekerd van een levering van eerlijk vlees. Eenvoudiger en sneller kan het niet.

  Ga naar onze webshop

 • Uit voorraad leverbaar

  Bestellen in onze webshop is heel eenvoudig. U kunt online het complete assortiment bekijken en kiest de producten die u wilt bestellen. Vervolgens heeft u de keuze om uw bestelling op te halen of door ons te laten bezorgen. De producten zijn allemaal direct uit voorraad leverbaar, dus u hoeft nooit lang te wachten voor u uw bestelling in huis heeft. Bovendien worden onze vleesproducten diepgevroren en vacuüm verpakt aangeleverd. De afhaaltijden zijn ruim en op afspraak. We kunnen je bestelling ook thuis komen brengen.