• Onze missie en visie

  • Wij zijn mensen met dromen en idealen! Op onze boerderij bieden wij dagbesteding aan ex-verslaafden, justitiële klanten en mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking. Wij willen hun leven, door middel van het werken op onze boerderij en in de boerderijwinkel, weer zin geven en hen een toekomstperspectief bieden. 

    Daarnaast is het altijd een droom van ons geweest om onze producten zelf aan te bieden via een boerderijwinkel. Bij ons staan dierenwelzijn, het milieu en puur en gezond eten hoog in het vaandel. Wij willen weten welke weg een product heeft afgelegd, wat er in ons eten zit en ervan verzekerd zijn dat hetgeen wij eten eerlijk is. Doordat wij het gehele proces in eigen hand hebben, weten wij precies wat er met ons vlees gebeurt. Om het milieu minimaal te belasten werken we met korte afstanden, zowel de afstand van boerderij naar slachterij als de afstanden naar de lokale boeren die onze streekproducten leveren. Op deze manier kunnen wij u een puur en eerlijk product garanderen. 

    De producten van boerderij De Elsburg zorgen samen met de specialiteiten van lokale boerenbedrijven voor een compleet assortiment met de kernwoorden: puur, streekgebonden en met aandacht voor dier en milieu!