• Zorgboerderij de Elsburg biedt van maandag tot en met vrijdag de mogelijkheid tot dagbesteding aan ex-verslaafden, justitiële cliënten en mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking. Deze groep wordt ondersteund door professionele begeleiders.

  Ga verder naar de Zorgboerderij

  Zorgboerderij de Elsburg

  Zorgboerderij de Elsburg

  Zorgboerderij de Elsburg biedt van maandag tot en met vrijdag de mogelijkheid tot dagbesteding aan ex-verslaafden, justitiële cliënten en mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking. Deze groep wordt ondersteund door professionele begeleiders.

  Ga verder naar de Zorgboerderij

 • vers kalfs-, lams- en rundvlees dat afkomstig is van onze boerderij. Daarnaast een compleet assortiment van overwegend biologische streekproducten. Zuivelproducten, brood, groente en fruit en gerelateerde producten zoals jam, fruit frisdrank, honing, kruiden en veel meer.

  Ga verder naar de boerderijwinkel

  Boerderijwinkel de Elsburg

  Boerderijwinkel de Elsburg

  vers kalfs-, lams- en rundvlees dat afkomstig is van onze boerderij. Daarnaast een compleet assortiment van overwegend biologische streekproducten. Zuivelproducten, brood, groente en fruit en gerelateerde producten zoals jam, fruit frisdrank, honing, kruiden en veel meer.

  Ga verder naar de boerderijwinkel

 • Dagbesteding van maandag t/m vrijdag.

  Zorgboerderij de Elsburg biedt van maandag tot en met vrijdag de mogelijkheid tot dagbesteding aan ex-verslaafden, justitiële cliënten en mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking.

  Deze groep wordt ondersteund door professionele begeleiders. Wij kunnen zowel zorg bieden aan mensen met een ZIN indicatie als een vergoeding betaald uit PGB. Er bestaat altijd de mogelijkheid om bij ons een rondleiding en een dag(deel) proef te komen draaien. Lees verder

  Zorgboerderij De Elsburg
  Koesteeg 17, 

  5258 TN Berlicum (NB), 
  Tel: 06 12079044
  Email: info@elsburg.nl

 • Eerlijke veelal biologische streekproducten.

  Bij ons vindt u vers kalfs-, lams- en rundvlees dat afkomstig is van onze boerderij.

  Daarnaast werken wij met speciaal geselecteerde lokale boerderijen om een compleet assortiment van overwegend biologische streekproducten aan te kunnen bieden. Zo hebben wij zuivelproducten, groente en fruit en gerelateerde producten zoals brood, jam, fruitfrisdrank, honing, kruiden en meer. Lees verder 

  Boerderijwinkel De Elsburg
  Koesteeg 17 

  5258 TN Berlicum (NB) 
  Tel: 06 12079044
  Email: info@elsburg.nl