• Hallo, ik ben Sanne!

 • Functie: medewerker boerderijwinkel
  Leefsituatie: samenwonend met Thijs
  Hobby's: yoga, tuinieren en fotograferen
  Huisdieren: 5 kippen en een haan
  Gekke gewoonte: projectjes starten die ik niet afmaak, Disney films kijken
  Favoriete moment van de dag: Heb geen favoriet moment van de dag. Kan echt genieten van vroeg opstaan en alles uit mijn dag halen. Terwijl andere weekenden in het teken staan van op de bank hangen en series kijken (ongeacht het moment van de dag)
  Leukste dier op de De Elsburg: ik vind de Hereford koeien machtig mooie beesten. Ook ben ik dol op de katten en de kippen
  Favoriete werk op de boerderij: de kippen voeren en wellicht in de toekomst een moestuin aanleggen of thee verbouwen
  Lievelingseten: ben dol op patat en pizza, maar eet wel graag gezond (hmm, komt dit nog geloofwaardig over? Maar écht!) zoals groentetaart, rijst met groenten uit eigen tuin en ben gek op pompoen
  Wat ik vroeger wilde worden: ehh... Dierenarts? 

  ‘Mijn vriend en ik hadden altijd al de droom van een vrijstaand huis met een grote tuin. Deze droom is begin 2016 werkelijkheid geworden, we zijn van de grote stad verhuisd naar een klein dorpje. Helemaal blij met dit nieuwe huis kreeg ik veel behoefte aan nieuw werk.

  Ik kom uit de jeugdzorg, waar ik jaren met plezier heb gewerkt. Maar mijn andere passie is om bezig te zijn met bewust leven. Van kleins af aan ben ik al bezig met dieren(welzijn), milieu, gezondheid, duurzaamheid en natuur.

  Toen ik De Elsburg tegen kwam werd ik direct enthousiast. Mijn passies (dieren, voeding en zorg) onder één dak, het kon haast niet beter. Gelukkig was dit enthousiasme wederzijds en kan ik nu meedraaien in de boerderijwinkel. Ik hoop dat iedereen die in de winkel komt enthousiast wordt over de (streek)producten die wij verkopen.’  

  Terug naar ons team