• Hallo, ik ben Liesbeth!

 • Functie: medewerker boerderijwinkel
  Leefsituatie: getrouwd met Maarten, samen hebben we kinderen Tom en Sam
  Hobby's: taart bakken, mozaïeken, creatief met naald en draad en glas in lood (eigen onderneming)
  Huisdieren: een vis van 6 maanden
  Gekke gewoonte: heel gek, ik heb niets raars
  Favoriete moment van de dag: ‘s morgens mijn eerste kopje koffie
  Leukste dier op de De Elsburg: de dieren heb ik nog niet ontmoet
  Favoriete werk op de boerderij: ik sta te popelen om de winkel in te mogen richten
  Lievelingseten: een bakje kwark met muesli en vers fruit én een frisse, kleurrijke salade met geitenkaas
  Wat ik vroeger wilde worden: timmervrouw en kleuterjuf 

  'In mijn carrière heb ik in de verstandelijk gehandicapten zorg gewerkt als activiteiten begeleidster en als persoonlijk begeleidster in een gezinsvervangend tehuis. Daarna 13 jaren in de kinderopvang als pedagogisch medewerkster en in die tijd de pabo gedaan. De afgelopen jaren heb ik gewerkt in het basisonderwijs maar ben er sinds de zomervakantie uitgestapt.

  Nu wil ik me aan het richten op mijn eigen onderneming in glas in lood. Het is al jaren een droom om meer met mijn creativiteit te doen maar de stap heb ik nooit durven nemen. Tot nu! 

  En toen kwam de Elsburg op mijn pad. Een voorbeeld van hoe je van een droom werkelijkheid kunt maken en hoe je verschillende werelden elkaar kunt laten versterken. En ik mag daar in meedenken, samenwerken en van leren.

  Ik heb er zin in om straks aan de slag te gaan in de winkel, klanten te vertellen over de mooie en eerlijke streekproducten en ze kennis te laten maken met de smaken. En dat in een team wat net zo eerlijk, veelzijdig en smaakvol is als de producten in de winkel!'

  Terug naar ons team